Mee met de wegcode en een update van je rijvaardigheid?

Je start met een avondcursus wegcode in groep en je kan aanvullend op afspraak, individueel of per twee personen, je skills in het verkeer laten checken.

Wanneer:

  • Maandag 02/05 van 18u – 20u – Traffix Dendermonde, Heirbaan 129
  • Evaluatierit: vrijblijvend en op afspraak

Tarieven:

  • Enkel cursus update wegcode (in groep): € 39
  • Combi wegcode + evaluatierit 1u voor 1 persoon: € 109
  • Combi wegcode + evaluatierit 1u voor 2 personen: € 129

Inschrijven kan via www.traffix.be/inschrijven 

Meer info cursus update wegcode

De wegcode staat niet stil. Zo worden er ieder jaar wel nieuwe regels toegevoegd en bestaande zaken aangepast. Als u nooit een opfrissing van de wegcode heeft gevolgd is dit wellicht iets voor u. Ook wanneer u met een leerling-bestuurder te maken krijgt is deze opfrissing een welgekomen verrijking. Zou u nog met zekerheid durven zeggen dat u geslaagd zou zijn na het afleggen van een theorie-examen over de wegcode?

Wanneer uw pupil u onderweg vragen gaat stellen, zal hij/zij van u als begeleider, een correct antwoord verwachten.

Tijdens deze 2,5 uur durende interactieve uiteenzetting, overlopen we samen de nieuwe en aangepaste regeltjes zodat u nadien weer helemaal “up to date” bent.
Geen discussies meer van hoe snel of hoe traag je hier weer mag of moet, voorrang geven of niet, hoe correct ritsen of wat wel of niet mag op een bijzonder overrijdbare bedding.

Samengevat, een korte maar leerrijke opfrissing in groep waar u meteen ook met uw vragen terecht kan.

Meer info evaluatierit op de openbare weg

Kan je nog veiliger, zuiniger of vlotter rijden?
Je kan de baan op met je eigen voertuig of met een leswagen en een van onze lesgevers en je krijgt opbouwende feedback over jouw skills in het verkeer.

Tijdens een rit van een uur (of een half uur per persoon als je inschrijft voor 2 personen) bekijkt de lesgever samen met jou hoe je je rij-skills nog kan optimaliseren.

 Inschrijven kan via www.traffix.be/inschrijven