De wegcode staat niet stil. Zo worden er ieder jaar wel nieuwe regels toegevoegd en bestaande zaken aangepast. Als u nooit een opfrissing van de wegcode heeft gevolgd is dit wellicht iets voor u. Ook wanneer u met een leerling-bestuurder te maken krijgt is deze opfrissing een welgekomen verrijking. Zou u nog met zekerheid durven zeggen dat u geslaagd zou zijn na het afleggen van een theorie-examen over de wegcode?

Wanneer uw pupil u onderweg vragen gaat stellen, zal hij/zij van u als begeleider, een correct antwoord verwachten.

Tijdens deze 2 uur durende interactieve uiteenzetting, overlopen we samen de nieuwe en aangepaste regeltjes zodat u nadien weer helemaal "up to date" bent.
Geen discussies meer van hoe snel of hoe traag je hier weer mag of moet, voorrang geven of niet, hoe correct ritsen of wat wel of niet mag op een bijzonder overrijdbare bedding.

Samengevat, een korte maar leerrijke opfrissing in groep waar u meteen ook met uw vragen terecht kan.

Deze opfriscursus theorie is een aanvulling op het vormingsmoment voor de begeleiders maar ook voor iedere bestuurder  die in het verleden reeds zijn rijbewijs heeft behaald.   Opgelet: Deze bijscholing komt niet in aanmerking voor het begeleidersattest.

Kostprijs: 20 euro per deelnemer.

Inschrijven kan via www.traffix.be/inschrijven