Welkom bij Rijschool Traffix

Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijschool van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 lesgevers jaarlijks zo’n 5 000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën.

Onze opleidingen reiken verder dan louter het behalen van het rijbewijs. Een voertuig correct kunnen besturen is belangrijk, maar op een verantwoorde en veilige manier deelnemen aan het steeds drukker wordende verkeer is vaak van levensbelang. Geholpen door onze innovatieve opleidingsmethoden waarbij de leerling steeds centraal staat, leiden we kandidaten op tot bekwame, milieubewuste en veilige weggebruikers.

Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.

Slaagpercentages praktijk 2020

82%
Rijbewijs A-AM
73%
Rijbewijs B
93%
Rijbewijs BE
85%
Rijbewijs C-CE
77%
Rijbewijs D

Onze maatstaven

Onze missie is het opleiden van chauffeurs tot veilige, bekwame, milieubewuste en verantwoorde  weggebruikers. Onze innovatieve opleidingsmethoden waarbij de leerling steeds centraal staat, leveren hier de perfecte bouwstenen voor. De kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit en het enthousiasme van onze medewerkers staan hiervoor garant.

Naast de klassieke opleidingen als voorbereiding op het behalen van het rijbewijs worden in het kader van levenslang leren een breed scala van mobiliteitsopleidingen aangeboden zowel voor de beginnende als voor de meer ervaren bestuurder.

We brengen onze missie in praktijk door:

  • permanent te investeren in innovatieve opleidingsmethoden en lesmateriaal, aangepast aan de noden van de leerling en met aandacht voor de laatste evoluties op de markt;
  • zorg te dragen voor een optimale klanttevredenheid, dankzij een breed scala van basis- en post-rijbewijsopleidingen, en de ontwikkeling van nieuwe opleidingspakketten;
  • een bedrijfsklimaat te scheppen waarin medewerkers zich goed voelen en zich kunnen ontplooien;
  • een teamgeest te creëren waarbij respect, open communicatie, vertrouwen, persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin van elke medewerker belangrijk is, en  het delen van nieuwe ideeën en inzichten aangemoedigd wordt.
Rijschool Traffix draagt drie essentiële waarden hoog in het vaandel:

  • respect voor het individu (onze leerlingen, partners, werknemers) ongeacht zijn of haar afkomst of overtuiging, en het milieu,
  • maatschappelijke verantwoordelijkheid,
  • kwaliteit.

Deze waarden vormen de basis in alles dat we ondernemen. Ze zijn de gedragspijlers van al onze medewerkers en de maatstaf bij het uitvoeren van hun opdrachten.

Maatschappelijke benaming:

  • Traffix BV, Heirbaan 129, 9200 Dendermonde
  • BTW nummer: BE 0769.730.434
  • e-mail: info@traffix.be

Wij zijn lid van: