Nieuws2017-04-27T16:12:47+02:00

Opinie: Asociaal verkeersgedrag – Axiana Gabriel

By |10-04-2022|

Gisterenavond zag ik in het facebookverslag van ‘Inwoners Donkgemeenten overleggen met elkaar’ dat er in de Berlaarse gemeenteraad gesproken is over maatregelen tegen asociaal verkeersgedrag. Ook in Zele kwam dit al aan bod. De politiezone Berlare – Zele zal optreden tegen ‘asociaal gedrag in het verkeer’[1] en komt daarmee tegemoet aan de verwachtingen van een groot deel van de bevolking

Reacties uitgeschakeld voor Opinie: Asociaal verkeersgedrag – Axiana Gabriel

Lisa, het meisje van de vergeten foto

By |22-03-2022|

Al sinds 2007 nemen we foto’s van van onze leerlingen die net hun rijbewijs behaalden. Het is zalig om terug te kijken naar die blije gezichten. Het geeft ons mooie herinneringen aan al die leerlingen die samen met hun lesgever hard werkten om een rijbewijs te behalen en toe te treden tot de gemeenschap van verantwoordelijke chauffeurs. Af en toe missen we eens een foto. Meestal ligt het aan de lesgever die een foto vergeet te nemen tijdens de enthousiaste aankomst aan de rijschool of in de haast naar het toilet.

Reacties uitgeschakeld voor Lisa, het meisje van de vergeten foto

“Ik wil anderen gerust stellen: opnieuw met de auto rijden na een beroerte kàn”

By |22-03-2022|

Sylvain De Cock (70) was voor zijn beroerte een kwieke zestiger. “Wekelijks liep ik 50 kilometer en zwom ik 1300 meter.” Een bloedklonter in zijn hersenen besliste daar anders over, maar de Berlarenaar blijft niet bij de pakken zitten. “Ik revalideer nog, maar kan terug stappen. En ik mag na een dik jaar opnieuw autorijden.”

Reacties uitgeschakeld voor “Ik wil anderen gerust stellen: opnieuw met de auto rijden na een beroerte kàn”

“Als een specialist zegt dat alle opties op zijn, komt dat hard aan”

By |22-03-2022|

In 2014 startte Monica Vervaet (32) als stagiaire administratief bediende bij Rijschool Donkmeer. “Nog tijdens mijn stage belandde ik op de spoeddienst.” Later hoorde Monica de oorzaak: de ziekte van Crohn. “Toch heeft zaakvoerder Bert me aangenomen. Niet evident, en ik ben hem daar erg dankbaar voor.”

Reacties uitgeschakeld voor “Als een specialist zegt dat alle opties op zijn, komt dat hard aan”
Ga naar de bovenkant